Portioner:
|
3
(byt:
1
2
3
4
5
6
8
10
12
15
20
) |
Tid: |
minuter |
Kategori: |
Vegetariskt, |
Inlagt av: |
|
Ursprung: |
Eget |
Ingredienser
100 g
|
fjärilspasta |
fullkorn |
|
|
7.5 dl
|
vatten |
|
|
|
1 trn
|
grönsaksbuljong |
|
|
|
0.5 msk
|
tandori grillkrydda |
|
|
|
1 brk
|
champinjoner |
150gr |
|
|
1 st
|
rödlök |
liten |
|
|
200 g
|
broccoli |
|
|
|
2 msk
|
turkisk yoghurt |
|
|
|
1.5 msk
|
majonnäs |
|
|
|
3 krm
|
tandori grillkrydda |
|
|
|
|
Gör så här
Koka pastan i buljongen, tandorikryddan (den större mängden) och vattnet al dente. Häll av det mesta av kokspadet, låt svalna i vattenbad blanda runt ett par varv och sila sen bort resten av kokspadet.
Häll av spadet från champinjonerna och låt dom rinna av väl. Koka broccolin även den al dente, kallspola och låt den sen rinna av ordentligt.
Hacka löken fint och skär broccolin i bitar. Lägg i en skål tillsammans med svampen.
Rör ihop yoghurt, majonnäs och krydda (den mindre mängden).
Blanda allt och lägg upp i en skål. Garnera gärna med cocktailtomater runt kanten. |