Portioner:
|
4
(byt:
1
2
3
4
5
6
8
10
12
15
20
) |
Tid: |
minuter |
Kategori: |
Vegetariskt, Veganskt, |
Inlagt av: |
|
Ursprung: |
ICA-aktuellt |
Ingredienser
4 port
|
potatismos |
|
|
|
400 g
|
vegkorvar |
med neutral smak |
|
|
1 st
|
gul lök |
hackad |
|
|
1 msk
|
margarin |
|
|
|
4 msk
|
chilisås |
|
|
|
1 st
|
vitlöksklyfta |
pressad |
|
|
0.5 tsk
|
senapspulver |
|
|
|
1 krm
|
salt |
|
|
|
1 krm
|
svartpeppar |
|
|
|
0.5 tsk
|
vegansk worchestersås |
|
|
|
0.8 msk
|
apelsinjuicekoncentrat |
|
|
|
50 g
|
vegansk riven ost |
|
|
|
|
Gör så här
Lägg moset runt kanten av en ugnsfast form.
Gör en djup skåra på längden i varje korv och lägg i formen.
Fräs löken mjuk i margarinet.
Tillsätt resten utom osten och fyll korvarna med blandningen.
Strö osten över korven och gratinera 20 min eller tills i 200°.
(tillredning av potatismos är inte med i tidsangivelsen) |