Portioner:
|
8
(byt:
1
2
3
4
5
6
8
10
12
15
20
) |
Tid: |
30 minuter |
Kategori: |
FÃ¥gel, |
Inlagt av: |
|
Ursprung: |
Eget |
Ingredienser
0.5 kg
|
champinjoner |
Frysta |
|
|
1 kg
|
kycklinglårfiléer |
|
|
|
|
vitlökspulver |
|
|
|
|
vitpeppar |
|
|
|
1 msk
|
rapsolja |
|
|
|
2 dl
|
vatten |
|
|
|
400 g
|
mjukost skogssvamp |
kavli |
|
|
1.5 msk
|
kinesisk soja |
|
|
|
|
salt |
|
|
|
|
Gör så här
Fräs champinjonerna i torr stekpanna tills vätskan är borta och ta upp dom.
Dela kycklingen i mindre munsbitar och krydda med vitlökspulver och vitpeppar.
Stek den på ganska hög värme så det blir ordentlig färg.
Häll på vattnet och puttra under lock tillsammans med champinjonerna tills kycklingen är väl färdig.
Rör ner mjukosten och sojan.
Låt puttra på svag värme ett par minuter, smaka av med salt.
Servera med bulgur och kokt broccoli. |